marți, 29 ianuarie 2008

Pozedenunta.ro a fost creat

Va anuntam cu mare placere ca astazi a fost creat site-ul www.pozedenunta.ro care se vrea a fi un nou mod de abordare a fotografiei de nunta.

5 comentarii:

val5100 spunea...

suuupeer poze! te contactez pt nunta...

Anonim spunea...

vrem sa vedem si mirese mai... normale, ca astea sunt prea frumoase. Macar putin mai grase... Poate la nunta mea

Moiraine spunea...

Iti doresc mult succes, si cred ca e tare frumos sa stii sa prinzi in imagini, dincolo de ilustrarea clipei, si un dram de visare - si sa poti darui celorlalti reflectarea unei clipe traite frumos care astfel nu se va mai sterge niciodata...
Pot doar sa adaug ca imi pare tare rau ca la nunta mea n-ai fotografiat tu!

Anonim spunea...

mugur este un profesionist desavarsit,pozele tale au cate putin din fiecare...putin romantism,putin modernism,un amalgam de vechi si nou.Ma consider o norocoasa ca am avut ocazia sa te cunosc si sa ma aleg cu niste poze nemaipomenite si pe langa acest fapt..cu un prieten adevarat.Sper sa ai mult noroc in viata si iti doresc sa ai parte de mari realizari si impliniri. esti un mare artist si un om admirabil!

Anonim spunea...

In sfarsit am reusit sa fac rost de adresa site-ului tau si am avut placuta surpriza de a gasi poze de la nunta noastra pe site. Iti multumim din suflet pt. pozele de vis pe care ni le-ai facut si pt. ca datorita tie avem niste amintiri de neuitat. Am apreciat nu doar calitatea pozelor, cat si usurinta cu care s-a lucrat cu tine, faptul ca ai stiut sa te adaptezi la cerintele noastre, dar si sa dai sfaturile cele mai potrivite. Iti multumim inca o data, te pupam si iti dorim mult succes!!